För elever

Hej!

 

När du deltar hos mig på HippoCamp väntar jag och den häst du ska rida på dig i stallet. Kanske får du en alldeles egen favorithäst eller vill lära känna flera av hästarna.

Vi ägnar tid åt hästskötsel då vi gör i ordning hästen för ridtur. Om du redan kan rida rider jag med dig på en annan häst och om du behöver min hjälp så kan jag gå bredvid dig och din häst.

Om det är fint väder rider vi mest ut i skogen men om det regnar eller snöar kan du rida i ridhuset.

Du rider ca 45-60 minuter. Vi ägnar tid åt att mysa och sköta om hästarna i stallet och gör olika saker som hör stall till.   

Vi brukar fika innan vi sätter igång med skoljobbet. Det är olika hur mycket skoljobb vi gör men från början brukar vi arbeta ca 30 minuter efter stall och rid aktiviteterna.

Skolan är viktig för att du ska få betyg längre fram. Kanske drömmer du om att börja på ett hästgymnasium i framtiden eller så vill du precis som jag jobba med hästar. Då är det bra att få så många betyg som det går!

 Jag finns med och hjälper dig i alla moment du behöver. Jag är själv förälder till barn som varit frånvarande från skolan länge.

Den tid du deltar hos mig får du godkänd närvaro i skolan. Skolan kommer också att hälsa på dig i stallet då du deltar hos mig. Då får skolans personal hänga med på det vi brukar göra efter att vi kommit tillbaka från vår härliga ridtur.  Hoppas att du ska trivas hos mig och hästarna.

Hälsningar Eva-Lena